Antoinette Wijffels van Lijm & Cultuur. (foto: Daniella van Bergen)
Antoinette Wijffels van Lijm & Cultuur. (foto: Daniella van Bergen)

De blik vooruit, Lijm & Cultuur bouwt door

cultuur

"We hadden de droom om een vrijplaats te creëren waar verschillende communities samen kunnen komen om innovatieve projecten en baanbrekende ideeën te ontwikkelen. En dat is gelukt", vertelt Antoinette, samen met Rob initiatiefnemer en eigenaar van Lijm & Cultuur, enthousiast.
"Elke dag zijn we aan het bouwen en daar gaan we mee door, in het vertrouwen dat onze levensfilosofie – elkaar vinden en inspireren – verspreid wordt. Voor iedereen is er plek bij Lijm & Cultuur, geen idee is te gek. We zetten de deuren graag open voor eigenzinnige creatievelingen en innovatieve ondernemers die net als wij vooruit willen, bouwen aan een nieuwe wereld. Neem de afgelopen twee weken: twee unieke concerten, zes inspirerende congressen, vier bruisende feesten met diner, een openlucht bioscoop, een bruidsbeurs, zeven vruchtbare vergaderingen, zes vrolijke repetities, tien culturele cursussen, dagelijks talrijke lunchgasten en harde werkers die die komen aanwaaien en inspiratie komen opdoen. Lijm & Cultuur is vol activiteit. Niet altijd openbaar, maar als je komt voor een kop koffie, werken of lunchen in Experiment Delft voel je die positieve energie."
"Regelmatig komen er nieuwe ideeën voorbij waar Lijm & Cultuur aan meewerkt of in investeert. Laatst nog het festival Dorpsgek en op 11 november maken Warehouse - twee ondernemende studenten – er in samenwerking met de non-profit organisatie Bambú Social en Lijm & Cultuur een feest van: een nieuw concept waar de perfecte muziek en sfeer gecombineerd wordt met de fijnste mensen en het goede doel. De dag erna is een nieuwe editie van Feemuz op 12 november, waar weer een andere community van leuke mensen elkaar inspireert. Never a dull moment! Wil je even weg uit je bekende omgeving en temidden van de reuring op Lijm & Cultuur inspiratie opdoen of ontspannen? Kom dan naar ons werk-, koffie-, werk-, lunch-, lounge- en borrelparadijs Experiment Delft. Alle werkdagen open van 10.00 uur tot 17.00 uur!" Voor actuele informatie en online tickets ga naar www.lijmencultuur.nl.