De vorige editie van Rrollend bij Lijm & Cultuur was een succes. Op 2, 3 en 4 september kan iedereen wederom genieten van dit foodtruckfestival.
De vorige editie van Rrollend bij Lijm & Cultuur was een succes. Op 2, 3 en 4 september kan iedereen wederom genieten van dit foodtruckfestival.

Lijm & Cultuur verbouwt, maar de activiteiten gaan gewoon door

cultuur

Lijm & Cultuur slaat de handen uit de mouwen en voert een aantal verbouwingen uit. Tegelijk gaan de activiteiten gewoon door. Zo waren er prachtige uitvoeringen van het Delft Chamber Music Festival, is er een Summerclass Orthopedie en zijn de voorbereidingen voor Eten op Rolletjes in volle gang.

Lijm & Cultuur verbouwt de komende maanden de loods achter het Experiment. Het oude gebouw is namelijk dringend aan een opknapbeurt toe. De keuken krijgt meteen ook een mooie nieuwe definitieve plek. Dit najaar krijgt Lijm & Cultuur er dan een prachtige industriële ruimte bij. De verbouwing neemt wel een beetje tijd in beslag, maar alle activiteiten gaan gewoon door. Experiment Delft zal de komende tijd een beetje zwerven over het terrein, maar dat maakt een bezoekje des te spannender.
Vanwege de verbouwing is Experiment Delft van nog tot en met 14 augustus gesloten. De deuren gaan op 15 augustus weer open op werkdagen, van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Foodtruckfestival
Rrollend

Het rondreizend foodfestival Rrrollend verovert Nederland. Dit jaar bezoeken ze verschillende steden door het hele land, waaronder Delft. Dat gebeurt nu voor de tweede keer. Vanwege het succes van de editie in april, verandert Lijm & Cultuur in het weekend van 2, 3 en 4 september voor een paar dagen opnieuw in een festivalterrein met openluchtrestaurants voor jong, oud en alles daartussenin.
Ontdek nieuwe smaken bij één van de keukens op rolletjes. Er is aanbod voor iedereen. Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Laat je verrassen en sluit de dag dansend af op de lekkerste muziek!
Rrollend is van 2 tot en met 4 september. Het vindt plaats op vrijdag van 16.00 uur tot 23.00 uur, op zaterdag van 12.00 uur tot 23.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur. De toegang is gratis.

Praktisch
Experiment Delft is vanaf 15 augustus weer alle werkdagen open van 10.00 uur tot 17.00 uur. Reserveren mag en kan via 015 - 262 80 89, maar is niet nodig.
Zie verder voor meer informatie www.experimentdelft.nl. Kijk voor de volledige Lijm & Cultuur-agenda op de website www.lijmencultuur.nl.