De trouwbeurs Engaged strijk 8 en 9 oktober neer bij Lijm & Cultuur. (foto: Nienke van Denderen)
De trouwbeurs Engaged strijk 8 en 9 oktober neer bij Lijm & Cultuur. (foto: Nienke van Denderen)

Wethouders en Engaged pakken uit met bios en beurs

cultuur

Terwijl de laatste tonen van twee geweldige concerten nog naklinken en circus Louis Knie zijn laatste voorstellingen geeft, maakt Lijm & Cultuur zich alweer op voor twee nieuwe evenementen: een openluchtbioscoop speciaal voor jongeren onder de 18 en voor de wat oudere jongeren die een huwelijk overwegen is er een inspirerende trouwbeurs.

Het jongste creatieve bureau van Delft, de Wethouders, laat van zich horen en zien! Na maanden voorbereiding zet het team in samenwerking met Lijm & Cultuur hun allereerste evenement neer. Vrijdag 7 oktober is het zo ver. De Wethouders presenteren: De Openluchtbioscoop (18-). Op vertoon van een gratis te verkrijgen e-ticket kan iedereen onder de 18 komen kijken naar de film "Now You See Me" en chillen met lekkere muziek van het Wethouders DJ collectief. Je bent welkom vanaf 19:00 uur, de film start 20:00 uur. Zie voor meer informatie www.dewethouders.com.

Engaged
Op 8 en 9 oktober 2016 vindt de volgende editie van trouwbeurs Engaged plaats! Ga je trouwen of heb je een vriend(in) die verloofd is? Heb je nog geen idee wat je wil, of moet je nog de laatste puntjes op de i zetten? Dan is Engaged de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je bruiloft. Je ontmoet er leveranciers die wij voor je geselecteerd hebben, kunt taartjes proeven, foto's bekijken, lezingen bijwonen, en vakmensen aan het werk zien. Geen trouwbeurs met ouderwetse taferelen, maar vernieuwende inspiratie volgens de laatste trends uit interieur en fashion. Be there or be square!
Meer weten? Check de website www.engaged.nl.
Even weg uit de bekende omgeving en te midden van de reuring op Lijm & Cultuur inspiratie opdoen of ontspannen? Kom dan naar ons werk-, koffie-, werk-, lunch-, lounge- en borrelparadijs Experiment Delft. Dit is alle werkdagen open van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Meer weten?
Voor actuele info en online tickets ga naar www.lijmencultuur.nl.