Afbeelding

Delft Autoschade is autoschadeherstel op een duurzame manier

autonieuws

Editie: Week 25, Jaargang 22 |

DELFT – Delft Autoschade is een autoschadeherstelbedrijf, waar alle denkbare schades aan uw auto vakkundig kunnen worden hersteld. Het bedrijf heeft het certificaat Duurzaam Repareren, zodat u er van verzekerd bent dat alles hier op een milieuvriendelijke manier gebeurt.
Delft Autoschade staat achter de visie van de Stichting Duurzaam Repareren, dat er veel mogelijk is om onderhoud, reparatie en schadeherstel een stuk milieuvriendelijker te laten zijn. Dit gecertificeerde bedrijf houdt u mobiel, maar met een zo gering mogelijke belasting van het milieu en de samenleving. Dit wordt onder andere bewerkstelligt met andere werkmethodes, het gebruik van biologisch afbreekbare producten en het leveren van milieuvriendelijke onderdelen. De gecertificeerde bedrijven worden voortdurend getoetst op een Pakket van Eisen, waarin alle mogelijke milieu-ontlastende criteria zijn opgenomen. “We repareren trouwens ook altijd met originele, merkgerelateerde onderdelen”, zegt Darren Doorenbosch. “Daarnaast zorgen we er ook voor dat de afvalstromen goed geregeld zijn. Alles gaat wat dat betreft helemaal volgens de regels. Het is goed dat we ook regelmatig een audit krijgen, om te bekijken of we ons nog steeds aan de regels houden. Verzekeringsmaatschappijen gaan ook steeds meer naar het certificaat Duurzaam Repareren vragen.”
Veel mensen worden door hun verzekeringsmaatschappij naar een bepaald schadeherstelbedrijf gestuurd. Het is niet verplicht om dat op te volgen. U mag zelf bepalen welk bedrijf de schade aan uw auto herstelt. “Wij werken met een crediteur eigen risico van 150 euro”, zegt Doorenbosch. “Bovendien is er altijd gratis vervangend vervoer beschikbaar.”
Heeft u een keer schade aan uw auto? Dan kan Delft Autoschade die snel en vakkundig herstellen en dat ook nog eens op een duurzame, milieuvriendelijke manier.

Delft Autoschade
Voltaweg 16
(015) 200 01 22
www.delftautoschade.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12