Afbeelding

Veel voordeel op de Subaru XV, Forester en Outback bij Autobedrijf Harteveld

autonieuws

Editie: Week 7, Jaargang 22 |

Verkoopadviseur Nick Sterker van Autobedrijf Harteveld kan u alles vertellen over de nieuwe Forester.

DELFGAUW – Autobedrijf Harteveld is al enige jaren de Subaru-dealer voor deze regio. Subaru is een merk dat de laatste jaren continu een stabiele groei doormaakt. Ieder jaar komt het merk wel met nieuwe producten op de markt. Nieuwe modellen zijn bijvoorbeeld de XV, de Forester en de Outback.

Deze modellen zijn tijdelijk met een gratis CVT automatische versnellingsbak verkrijgbaar. De drie modellen hebben vanzelfsprekend standaard vierwielaandrijving. “Natuurlijk zijn deze auto’s beschikbaar om een proefrit te maken”, zegt directeur Leo Harteveld. “Als u interesse heeft om een proefrit te maken, kunt u even contact opnemen met Nick Sterker. Hij heeft alle trainingen van Subaru doorlopen en heeft de four-wheel-drive eigenschappen in een robuust terrein kunnen beproeven.”
De uitgebouwde spatborden en het ranke, aerodynamische profiel maken het bij de eerste aanblik direct duidelijk: de Subaru XV is een crossover met uiterst moderne contouren. De welvende lijnen en randen in de carrosserie geleiden de luchtstroom voor een zuiniger brandstofverbruik. De sterk hellende voorruit accentueert een zekere brutaliteit en beter zicht, waarmee praktisch gebruiksgemak en ideale visuele vormen worden gecombineerd.
Maak kennis met de volledig nieuwe Forester. Een uiterst capabele en comfortabele SUV met een veelzijdig karakter die u verder brengt dan ooit met zijn permanente Symmetrical All Wheel Drive en bijzonder gunstige brandstofverbruik. Of u nu op het punt staat uw boodschappen te gaan doen bij de winkel op de hoek of een avontuurlijke reis te beginnen, de Forester is een praktische en betrouwbare auto met oog voor het milieu.
De Outback is de perfecte keuze voor efficiënt vervoer in de stad, maar ook voor avontuur op ongebaande wegen. Iedere reis is een avontuur met de Outback, omdat hij flexibiliteit en off-road-capaciteiten combineert met buitengewone prestaties. En dankzij de bijzondere Subaru Boxer Motor en Symmetrical AWD voelt de Outback zich net zo thuis op ongebaande wegen als in de stad, met zijn bewezen comfort, gebruiksgemak en techniek waar u op kunt vertrouwen.
Subaru heeft het afgelopen jaar goede zaken gedaan. Waar het merk ook actief is: op elk continent werden meer Subaru’s verkocht dan het jaar ervoor. In het bijzonder de Outback en de in maart vernieuwde Forester trekken veel belangstelling. Van beide modellen zijn meer dan 100.000 eenheden verkocht. Subaru verwacht de stijgende lijn ook internationaal vast te kunnen houden, mede dankzij de nieuwe modellen die het merk in de loop van 2014 wereldwijd zal lanceren. Meer informatie daarover volgt begin maart op de autotentoonstelling van Genève.

 

Autobedrijf Harteveld
Exportweg 1, Delfgauw
(015) 256 51 00
www.autobedrijfharteveld.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12