Unieke Ladies Night bij Autobedrijf Preuninger

  autonieuws

YPENBURG - Dat het niet altijd de mannen zijn die alle aandacht krijgen als het om auto’s gaat, heeft Autobedrijf Preuninger op donderdag 26 mei j.l. bewezen.

Tijdens een unieke Ladies Night werden ruim 350 vrouwelijke relaties van Preuninger (Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Mitsubishi) op een bijzondere wijze in het zonnetje gezet. 

Autobedrijf Preuninger had al zijn vrouwelijke relaties en hun vriendinnen uitgenodigd om die avond meer dan ooit in de watten gelegd te worden. Op de avond hebben ruim 350 dames kunnen genieten van heerlijke Italiaanse hapjes en drankjes. Gedurende de hele avond werd in diverse stands het nieuwste op het gebied van beauty & lifestyle getoond. Verder waren er onder anderen een topvisagist, een hairstylist en een diëtiste aanwezig en konden ze kennismaken met diverse verzorgingsproducten. Tevens stond er een wervelende modeshow met fashion en accessoires van onder andere Fendi, Moschino, Moncler en Guess op het programma. Daarnaast hebben de dames deelgenomen aan praktische workshops waarin het onderhoud van hun Fiat, Alfa Romeo, Lancia of Mitsubishi centraal stond. Gedurende de avond is er geld ingezameld voor Pink Ribbon. Op de vraag of het evenement succesvol is verlopen antwoordt Mark Capitein: “We hadden geen idee hoeveel respons we konden verwachten en we zijn dan ook heel blij dat het zo’n succes is geworden.” 


Autobedrijf Preuninger
Laan van Waalhaven 417
2497 GM Ypenburg – Den Haag
Telefoon: (070) - 307 39 50
Internet: www.preuninger.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1