Van 15 t/m 24 september vindt de Delftse Sportweek plaats. Tijdens deze week kan iedereen gratis kennis maken met het aanbod aan sport!
Van 15 t/m 24 september vindt de Delftse Sportweek plaats. Tijdens deze week kan iedereen gratis kennis maken met het aanbod aan sport!

Nieuwe editie van de Delftse Sportweek!

Algemeen

DELFT - Dit jaar vindt van 15 t/m 24 september de Nationale Sportweek plaats. Uiteraard doet Delft ook mee aan dit evenement, maar dan met de Delftse variant: de Delftse Sportweek! Delftenaren van alle leeftijden kunnen tijdens deze week gratis kennismaken met het aanbod in sport in de buurt.

Sporten en bewegen is ontzettend belangrijk voor de gezondheid. Toch is het niet vanzelfsprekend om te sporten en/of te bewegen. Om ervoor te zorgen dat iedereen gaat sporten en/of bewegen is er tijdens deze Delftse Sportweek voor iedere Delftenaar de mogelijkheid om meerdere sporten gratis te komen proberen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe sport, eens wilt kijken bij een andere club of gewoon eenmalig iets anders wilt proberen, de Delftse Sportweek is er voor iedereen! Vorig jaar was de week een enorm succes, waarbij honderden mensen in beweging kwamen tijdens 149 activiteiten bij 45 Delftse sportaanbieders. Van breakdance tot peutergym en van survival tot schaken. Alles kwam deze week voorbij en voor iedereen was er wel wat leuks te vinden! Ook dit jaar kunt u tijdens de Delftse Sportweek weer heel veel verschillende sporten gratis uitproberen. Verschillende partijen zullen deze week zorgen voor een uitgebreid programma voor de vele deelnemers. Onder andere lokale verenigingen, sportgroepen en sportbedrijven zullen met elkaar zorgen voor een programma vol met trainingen, clinics, wedstrijden en workshops! 

Aanmelden
Het is uiteraard mogelijk om de mensen te laten kennismaken met uw sport. Wat moet je hiervoor doen? Wilt u nou via uw vereniging, sportgroep of als sportondernemer Delftenaren kennis laten maken met uw sport? U kunt uw activiteiten aanmelden via de website www.sportenindelft.nl. Wilt u meedoen? Kijk in dat geval op de website voor meer informatie en het steeds groeiende programma.