De derde Nationale SKATE4daagse vindt plaats van 12 t/m 18 juni en ook de Delftse KunstIJsbaanVereniging doet mee.
De derde Nationale SKATE4daagse vindt plaats van 12 t/m 18 juni en ook de Delftse KunstIJsbaanVereniging doet mee.

De Nationale SKATE4daagse gaat van start

Algemeen

DELFT - Het is bijna tijd voor de derde Nationale SKATE4daagse. Dit is een evenement speciaal voor liefhebbers van het inlineskaten of skeeleren. Deze editie vindt plaats van 12 t/m 18 juni en veel verenigingen houden in deze week speciale activiteiten. Ook de Delftse KunstIJsbaanVereniging doet mee.

De Delftse KunstIJsbaanVereniging heeft namelijk ook lessen in het skeeleren en inline skaten voor alle leeftijden en niveaus op de zomeragenda staan. Op de speciale pagina schaatsen.nl/skate4daagse zie je DKIJV staan. Hier kun je je aanmelden en jouw stempelkaart ontvangen. Aan deze KNSB Nationale SKATE4daagse kun je overal meedoen. Je stapt thuis met je skates aan de deur uit en gaat skeeleren. Het enige wat je nodig hebt is de gratis GoSkate-app. 

De SKATE4daagse is langzaam maar zeker aan het groeien in Nederland. “Sinds corona is inlineskaten in populariteit gegroeid en de vierdaagse draagt extra bij aan het plezier. Dat zien wij graag, zeker als mensen goed voorbereid en veilig op pad gaan. Dus zet een helm op en trek beschermers aan voor pols, knie en elleboog. Wil je het echt goed doen, neem dan les bij een vereniging of check de tips en tricks van Learn to Skate op www.schaatsen.nl“, aldus Jurre Trouw, manager Sportparticipatie van de KNSB. 

Het clubhuis van DKIJV is open op woensdag- en donderdagavond vanaf 18:00 uur en op zaterdagmiddag vanaf 12:00 uur. Het adres hiervan is Sportring 8, 2616 LK Delft. Op vrijdag verzamelt de club wegens clubkampioenschappen bij SV Rotterdam op de Skeelerpiste. Het adres hiervan is Landscheiding 101, 3045 NK Rotterdam.