Een eerdere editie van Delft voor de Helft
Een eerdere editie van Delft voor de Helft

Outletmarkt ‘Delft voor de Helft’ is weer terug!

Algemeen

DELFT - Op zaterdag 9 september staat de Markt in Delft weer vol met kraampjes waar Delftse ondernemers hun spullen aanbieden met enorme kortingen. ‘Delft voor de Helft’ is terug!

‘Delft voor de Helft’ is dé outletmarkt van Delft. Het idee stamt uit de coronatijd, toen Delftse ondernemers door de lockdowns met hun spullen bleven zitten. De eerste editie was een gigantisch succes, en dus besloot Ondernemersfonds Delft in de daaropvolgende jaren een bijdrage te blijven leveren om het evenement mogelijk te maken. 

Corona mag dan weer even geleden zijn, we leven in economisch onzekere tijden. Gelukkig dat ook dit jaar Delftse ondernemers hun voorraden aan merkartikelen en producten weer voor de beste prijzen aanbieden, om zo ruimte te maken voor hun nieuwe collecties. Van sieraden tot parfum, van lingerie tot bedtextiel, van woondecoratie en groen voor buiten en binnen tot schoenen en kleding voor jong en oud.

Naast het ultieme dagje uit voor de echte shop-a-holics, is ‘Delft voor de Helft’ een leuke gelegenheid om kennis te maken met ondernemers die je nog niet kent. Misschien raak je wel geïnspireerd en stap je tijdens je volgende bezoekje aan de binnenstad weer wat nieuwe zaakjes binnen. Leuk voor jou en leuk voor de ondernemer. 

Mis het niet, en kom tussen 10.00 uur en 17.00 uur naar het prachtige marktplein om de beste koopjes te scoren! Hoe vroeger je bent, hoe meer deals. En, hoe groter de kans dat jouw maat er nog tussen zit.

Kijk voor meer informatie op
www.yourevents.nu of op de Facebookpagina van Delft voor de Helft.