Delft voor de Helft
Delft voor de Helft

Delft voor de Helft, dé outletmarkt van Delft!

Algemeen

DELFT - Delft voor de Helft is een outletmarkt voor alle Delftse ondernemers. Spullen uit een collectie van vorig jaar, producten die niet langer in het assortiment passen of artikelen die in het magazijn staan te wachten op een koper. De naam zegt het bijna al, Delft voor de Helft! Dat wil zeggen dat alle producten tegen goede kortingen worden verkocht. Niet precies voor de helft natuurlijk maar soms voor nog wel meer korting. Je kunt hier terecht voor schoenen, sportkleding, tassen, nacht- en onderkleding, hippe heren- en dameskleding, woonaccessoires, zonnebrillen, parfumerie artikelen, badmode, kinderkleding en nog veel meer!

Delft voor de Helft heeft in 2015 voor het laatst plaats gevonden. Dit jaar was het vanuit de detailhandel de vraag of het weer een keer georganiseerd kon worden. Vanwege de lockdown zitten veel winkels nog met oude collecties; de magazijnen zitten nog vol met winter artikelen. Nu de magazijnen van winkels bom vol zitten met oude collecties  en de nieuwe collecties al zijn ingekocht, leek het hen een goed plan om nog een keer Delft voor de Helft te organiseren. Het leuke van zo’n markt is dat het heel gevarieerd is. Iedereen kan er terecht. Mannen en vrouwen kunnen op deze dag lekker over de markt een struinen op zoek naar leuke items. Je kunt een kraampje verwachten van The Athlete’s Foot, SUP-R, Van Uffelen, Steendam  en nog van veel meer winkels.  In het verleden zijn er al 8 edities geweest van Delft voor de Helft 

Delft voor de Helft zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 25 september 2021 op de Markt in Delft. Tussen 10 en 17 uur. De echte fanatiekelingen zullen er al vroeg bij zijn, maar maak je geen zorgen je kan er de hele dag terecht. Dus ben jij op zoek naar leuke items en zou jij een steentje bij willen dragen aan de Delftse ondernemers? Neem dan 25 september zeker een kijkje.