Afbeelding

Al jouw verzekeringen onder één dak bij de Bruyn Financieel Adviseurs

Algemeen

Heb jij er wel eens over nagedacht hoe handig het zou zijn als je al jouw verzekeringen onder één dak hebt lopen? Dit is mogelijk bij de Bruyn Financieel Adviseurs.
Heb je nog geen verzekeringen, dan zoeken wij naar de beste oplossing. Het kan ook zijn dat je elders al verzekerd bent, maar graag wilt dat wij voortaan je tussenpersoon worden. Dat zullen wij eenvoudig en snel regelen. We kunnen meteen kijken of er iets beters of goedkopers bestaat.
Sowieso benaderen wij periodiek elke relatie om het bestaande verzekeringspakket door te nemen, eventuele preventietips te geven en specifieke vragen te beantwoorden.
Bij ons kun je de meest uiteenlopende zaken verantwoord verzekeren. We hebben een onafhankelijke positie in de verzekeringswereld, zijn professioneel en zorgen voor een ‘pakket op maat’. Hierbij sluiten alle onderdelen perfect op elkaar aan; zonder dubbele dekkingen.
Kom gerust eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken, zodat jij zonder zorgen goed verzekerd bent! Zo’n gesprek is kosteloos overigens en de koffie of thee staat klaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 015-2141313 of per mail info@debruyn.nl.