Op zondag 16 juli wordt de 'Delftse Boekenmarkt' voor de tiende keer georganiseerd op het plein aan de Elzenlaan in de wijk Vrijeban.
Op zondag 16 juli wordt de 'Delftse Boekenmarkt' voor de tiende keer georganiseerd op het plein aan de Elzenlaan in de wijk Vrijeban.

De ‘Delftse Boekenmarkt’ komt er weer aan!

Algemeen

DELFT - Op zondag 16 juli wordt de ‘Delftse Boekenmarkt’ voor de tiende keer georganiseerd op het plein aan de Elzenlaan in de wijk Vrijeban. Deze kleinschalige markt is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meer bekende boekenmarkten en is van een hoge kwaliteit.  

Vergeleken met andere boekenmarkten in bijvoorbeeld Dordrecht, Tilburg of Deventer, is de markt in Delft kleinschalig. De boekverkopers komen uit het hele land en meerdere kraamhouders zijn al jaren achter elkaar te vinden in Delft. Het aanbod aan boeken is dan ook zeer uitgebreid en divers. Alle kraamhouders van de ruim 30 kramen willen graag laten zien wat voor moois er dit jaar te koop is. Ook de bezoekers kennen de ‘Delftse Boekenmarkt’ als een gezellige boekenmarkt, waar je in alle rust op zoek kunt gaan naar je boeken. Ook dit jaar zal het aanbod menigeen verbazen en zullen er weer veel bezoekers met volle tassen naar huis gaan. 

Het groene plein aan de Elzenlaan in de wijk Vrijeban is een prachtig decor voor deze boekenmarkt. De bomen en omliggende bebouwing geven het plein een besloten karakter en dragen bij aan de gezelligheid van de boekenmarkt. Verder zorgen de bezoekers en boekverkopers voor een goede sfeer. Ter gelegenheid van de 10e editie van de boekenmarkt, worden bezoekers tijdens hun bezoek begeleid door vrolijke muziek. De ‘Delftse Boekenmarkt’ is een must voor iedere boekenliefhebber.

De boekenmarkt vindt plaats op zondag 16 juli van 10:00 uur tot 17:00 uur. Parkeren in de directe omgeving is gratis en er is ook een bushalte in de buurt.