Delftse Boekenmarkt
Delftse Boekenmarkt

De Delftse Boekenmarkt 2022 - een bezoek waard

Algemeen

Op zondag 17 juli 2022 wordt alweer voor de 9e keer de “Delftse Boekenmarkt” georganiseerd. Op het sfeervolle plein aan de Elzenlaan in de wijk Vrijenban in Delft vindt deze gezellige, kleinschalige boekenmarkt jaarlijks plaats. De vele kramen zorgen voor de echte sfeer van een boekenmarkt waar veel bezoekers alweer lange tijd naar hebben uitgekeken.
Tussen 10.00 en 17.00 uur kunnen de bezoekers genieten van het zeer uitgebreide aanbod aan boeken in de diverse kramen. Kraamhouders komen uit het hele land en zorgen ervoor dat de bezoeker zich in een boekenparadijs waant. Het prachtige, groene decor draagt zeker bij aan de sfeer op deze dag.
Op enkele plaatsen worden zitjes geplaatst om even uit te kunnen rusten of om alvast de aankopen te bewonderen. Het verfrissende drankje koopt u bij de naastgelegen supermarkt (PLUS).

Van specialisatie in boeken is bij de kraamhouders niet echt sprake. Het aanbod is uiteenlopend en divers met wederom vele aandachtstrekkers. De Delftse Boekenmarkt is uw bezoek meer dan waard.