Afbeelding

Boekenmarkt in de Bomenwijk

cultuur

Op het plein aan de Elzenlaan wordt zondag 17 juli voor de vierde keer de Delftse Boekenmarkt georganiseerd. Van 10.00 uur tot 17.00 uur biedt een groot aantal kraamhouders hier een uitgebreid assortiment aan tweedehands boeken te koop aan.

Boekenliefhebbers uit Delft en omstreken kunnen snuffelen tussen de duizenden boeken van handelaren en particulieren. Kraamhouders komen niet alleen uit Delft en omgeving maar uit het gehele land. Bezoekers kunnen tussendoor op het terras een kopje koffie of thee drinken of op de zitjes tussen de boekenkramen hun aankopen bewonderen.

Parkeren in de buurt is gratis. Het plein, grenzend aan de Elzenlaan, is niet alleen makkelijk bereikbaar met de auto - via de Lindelaan - maar ook met het openbaar vervoer, met bus 60. Vanuit de binnenstad van Delft is de boekenmarkt lopend of fietsend te bereiken via de Oostpoortbrug.

De "Delftse Boekenmarkt" wordt ondersteund door PLUS Bomenwijk, Meyman eten en drinken en Passiflora Delft, gelegen aan het gezellige plein in de Bomenwijk in Delft.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­