Aanstaande zondag 25 juni zullen de boten van het Varend Corso in Delft en omgeving te bewonderen zijn! (Foto: Foto: ARNAUD ROELOFSZ)
Aanstaande zondag 25 juni zullen de boten van het Varend Corso in Delft en omgeving te bewonderen zijn! (Foto: Foto: ARNAUD ROELOFSZ)

Geniet zondag 25 juni van het Varend Corso in Delft!

Algemeen

DELFT - Het Varend Corso is een jaarlijks terugkerend evenement met prachtige bloemen, planten en groenten in de hoofdrol. Dit alles wordt dit weekend gepresenteerd op boten die drie dagen door de wateren van het Westland, Schipluiden, Maassluis, Vlaardingen en Delft varen. Aanstaande zondag 25 juni zullen de boten in Delft en omgeving te bewonderen zijn!

Samen met vrienden en familie een dagje naar het Varend Corso is een unieke ervaring. Vanaf de waterkant bewonder je de mooiste kunstwerken van bloemen, planten en heerlijke groentes. De stoet met boten vaart drie dagen lang door de wateren in de omgeving van Delft. Aanstaande zondag is het de beurt aan Delft! Het corso zal die dag om 10:45 uur vertrekken vanaf Honselersdijk. Vervolgens komen de boten naar De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Delft, Rijswijk (Haantje/Sion) en Wateringen. De planning is dat de boten om ongeveer 15:45 uur bij de Oostpoort aankomen. Dit evenement staat garant voor spektakel en een gezellig dagje uit met familie of vrienden!

Voor meer informatie kunt u terecht op www.varendcorso.nl