Afbeelding

Summer School – Spiritueel Huis Voorstraat 51

Algemeen

DELFT - “Binnen ons Spiritueel Huis is er een samenwerking ontstaan tussen enthousiaste collega’s, die vanuit hun eigen expertise ook in de zomer ons Huis willen laten bruisen. Ze hebben een zeer afwisselend programma samengesteld, zodat er voor ieder iets te doen is. 

Van woensdag 12 juli t/m zaterdag 15 juli worden er in Spiritueel Huis Voorstraat 51 diverse workshops door hen aangeboden. De meeste workshops duren één dag, zoals Pendelen, Diercommunicatie, Healing, Openbaar werk binnen Mediumschap en Yoga. De workshop Lichaamswerk/Presentatie en de workshop Spirit-art duren beide twee dagen. De Masterclass Astrologie duurt drie dagen. 

Daarnaast kun je, ook als je geen workshop volgt, naar de demonstratie Spirit-art/Mediumschap komen op donderdagavond 13 juli. Op deze avond worden er o.a. portretten getekend en worden er contacten maakt met overleden dierbaren.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer hierover weten? In de agenda van onze website www.voorstraat51.nl vind je meer informatie over de inhoud van de workshops en de kosten.”

Voor alle activiteiten kun je je opgeven via voorstraat51delft@gmail.com