Foto: Marnix de Stigter
Foto: Marnix de Stigter

Zijn wie je bent – Spiritueel Huis Voorstraat 51

Algemeen

Spiritueel Huis Voorstraat 51 wil een plek zijn voor persoonlijke ontwikkeling, ontmoeting en verbinding, met jezelf en de ander. Een plek waar je jezelf mag zijn.

Maandelijks is er op zondagochtend een spirituele dienst, een creatieve en intuïtieve ochtend en filosofie & spiritualiteit. Op maandag is er één keer per maand een openbare avond voor trance en een healingavond. En iedere maand is er op woensdag een openbare avond voor mediumschap. Zie de agenda op onze website, ook voor onze workshops en lezingen. Ben je geïnteresseerd in spirituele boeken, onze bibliotheek is iedere woensdagochtend geopend van 9.30 uur – 12.00 uur. Naast al deze spirituele activiteiten kun je bij ons terecht voor yoga, biodanza, qigong, zingen en tekenen/schilderen. 

Gaat je voorkeur uit naar één-op-één sessies, deze worden door diverse professionals aangeboden. Dit betreffen een intuïtief en mediamiek consult, kindercoaching, Helende Sessie, Yoga Therapie, privéles Tai Chi & Qigong, sessies voor innerlijke rust en/of uiterlijke schoonheid, Dierentolk sessie, Aura reading, Ayurvedische massage en Human Design. Op onze website www.voorstraat51.nl onder Privésessies vind je alle informatie.