Foto: Marnix de Stigter
Foto: Marnix de Stigter

Meer spiritualiteit in je leven – Spiritueel Huis Voorstraat 51

Algemeen

Maar wat betekent spiritualiteit? Spiritualiteit gaat over het bewandelen van je eigen pad. Door de hectiek van alle dag raken we dat pad wel eens kwijt. In Spiritueel Huis Voorstraat 51 houdt men zich al ruim 70 jaar bezig met spirituele zaken om steeds meer jezelf te kunnen zijn en wordt er healing gegeven.

Spiritueel Huis Voorstraat 51 wil een plek zijn van persoonlijke ontwikkeling, ontmoeting en verbinding, met jezelf en de ander. 

Naast yoga, biodanza, qigong, zingen en tekenen/schilderen worden in Spiritueel Huis Voorstraat 51 diverse spirituele activiteiten aangeboden waarbij iedereen van harte welkom is. Maandelijks is er op zondagochtend een spirituele dienst, een creatieve en intuïtieve ochtend en filosofie & spiritualiteit. Op maandag is er één keer per maand een openbare avond voor trance en een healingavond. En iedere maand is er op woensdag een openbare avond voor mediumschap. Zie de agenda op onze website www.voorstraat51.nl

Ben je op zoek naar een ruimte voor een workshop of voor je praktijk, we hebben verschillende ruimtes te huur (2-60 personen).