Afbeelding

Spiritueel Huis Voorstraat 51 - sinds 1941 een plek van healing

Algemeen

Spiritueel Huis Voorstraat 51 is al 82 jaar een plek waar healing wordt gegeven. Een healing kan helpen om je geestelijk, lichamelijk of emotioneel beter te voelen. 

Op de laatste maandag van de maand is een groep healers aanwezig om je in afstemming met de universele energie een healing te geven.
Naast een plek voor healing is Spiritueel Huis Voorstraat 51 een plek voor ontmoeting. Op de eerste zondagochtend van de maand vindt er een spirituele dienst plaats. Er kan geïnspireerd worden gesproken, er wordt een demonstratie mediumschap gegeven en men kan healing ontvangen.
Op de derde zondagochtend van de maand gaan we, na een meditatie, vanuit intuïtie creatief aan de slag, en lezen we vanuit intuïtie elkaars creatie.
De vierde zondagochtend van de maand staat in het teken van filosofie en spiritualiteit. Samen gaan we in gesprek over hoe ‘de grote denkers’ de vragen benaderden die we hebben in het leven.

Voor alle activiteiten kun je je opgeven via voorstraat51delft@gmail.com. Kijk voor meer informatie op www.voorstraat51.nl