Afbeelding

Filmhuis Lumen organiseert filmontbijt

Algemeen

DELFT - Op zondagochtend 11 juni organiseert Filmhuis Lumen weer een filmontbijt. Met een filmontbijt zorgt Lumen ervoor dat je de zondag begint met een heerlijk ontbijt met aansluitend een bijzondere documentaire. Dit keer is dat een documentaire van Werner Herzog - Radical Dreamer. Werner Herzog is een fenomeen, regisseur van onvergetelijke klassiekers over kleine mensen met grootse verlangens.  

Filmen en leven zijn één, filmen is voor Herzog een duikvlucht in het onbekende, een proces waarbij je je ervan bewust wordt dat achter de alledaagsheid der dingen een diepere waarheid schuilt die huiveringwekkend mooi, angstaanjagend of ontroerend kan zijn. Geen wonder dat de filmer wel eens wordt omschreven als ‘de laatste verdediger van de Duitse Romantiek’ of zelfs als ‘vitalist’. De documentaire Radical Dreamer, met onder andere Nicole Kidman, Robert Pattinson, Christian Bale, Patti Smith, Volker Schlöndorff en Wim Wenders. Beter kun je de zondag niet beginnen!

Het ontbijt start om 10:00 uur en om 11:00 uur start de documentaire. Tickets zijn te koop via www.filmhuis-lumen.nl, reserveren is niet mogelijk.