Latin band Son de Aquí staat op vrijdag 26 mei in HAL015
Latin band Son de Aquí staat op vrijdag 26 mei in HAL015

Binnenkort te zien in HAL015

Algemeen

DELFT - De komende tijd zijn er weer genoeg leuke en mooie voorstellingen te zien in HAL015 van het Rietveld Theater. Een latin band uit Rotterdam, een masterclass over Broadway en Jazz, een gratis luisterconcert, een korenavond en een ode aan de liefde in soulmuziek!

Op vrijdag 26 mei komt Son de Aquí naar Delft. Deze latin band uit Rotterdam is opgericht in Mexico-Stad en gekenmerkt door internationale samenwerkingen. De muziek is geïnspireerd door de folklore van Mexico, Cuba en Colombia en heeft moderne en stedelijke invloeden zoals hiphop, reggae en elektronica. De voorstelling begint om 20:30 uur en tickets zijn te koop via www.rietveldtheater.nl.        

Op dinsdag 30 mei komt Marjorie Barnes zingen en vertellen in HAL015. Samen met Bob Wijnen op de piano geeft ze een masterclass over Broadway en Jazz! Je kunt ook zonder lid te zijn bij Groover deze voorstelling bijwonen, namelijk door gewoon naar HAL015 te komen en aan de deur vijf euro te betalen. De voorstelling zal dinsdag om 20:00 beginnen.

Op vrijdag 2 juni vindt Groover Live Plaats in HAL015. De groovercombo’s die gaan spelen zijn niemand minder dan Once More en Carabinieri! Het is een gratis luisterconcert en de perfecte manier om kennis te maken met Groover en de bands die zij te bieden hebben. Het thema van deze avond is ‘Blown Away’, dus zorg dat je erbij bent! De inloop is vanaf 19:30 en het concert begint om 20:00 uur. Toegang is gratis, maar reserveer snel via www.rietveldtheater.nl want vol is vol!

Op woensdag 7 juni komen er twee koren naar HAL015. All That Jazz staat onder leiding van Iris van der Made en zingen Jazz Standards, American Songbook maar ook gewoon liedjes met een ‘Jazzy Sound’. New Pop Art staat onder leiding van dirigente Roos Meuleman. Bij het koor staat samen zingen en plezier maken voorop. Ze zingen vooral popsongs vanaf de jaren 60/70 tot nu. Deze avond begint om 20:30 uur en tickets zijn verkrijgbaar via www.rietveldtheater.nl

Op donderdag 8 juni toveren The Legends HAL015 om tot een intieme nachtclub uit de jaren zeventig. Een nachtclub waarin het soulvolle stemgeluid van Yerry Rellum de lakens uitdeelt. De liefde gaat niet over rozen, ook niet van soulhelden als Barry White, Marvin Gaye en Stevie Wonder. Een ode aan de liefde in soulmuziek! De voorstelling begint om 20:30 uur en tickets zijn te koop via www.rietveldtheater.nl.