Afbeelding

Inspiratie, woonideeën en meubels tegen een scherpe prijs bij HACO

Algemeen

DELFT – Bij Haco Wonen en Slapen vindt u alles op het gebied van wonen. Van traditionele en klassieke meubels tot trendy industriële meubels en smaakvolle woonaccessoires, alles is te vinden in de ruim opgezette woonwinkel in Delft. 

Bij Haco doet u genoeg inspiratie op om uw woning vorm te geven. Ze volgen de laatste trends en hebben servicegerichte medewerkers die u graag helpen bij het maken van een keuze. In een showroom van maar liefst 1500 m2, met een ruime keuze aan eettafels, stoelen en kasten bent u hier helemaal op het juiste adres. Zorg voor extra sfeer met een duurzame design eettafel en daarbij fraai vormgegeven eetkamerstoelen. Ook voor al uw kasten kunt u uw wensen met het personeel van Haco bespreken en zoeken wij naar de mogelijkheden. Bij Haco zijn ze gespecialiseerd in draai- en schuifdeurkasten van 113 tot 400 cm breed en in drie verschillende hoogtes van 200 tot 240 cm. Deze kasten zijn van hoge kwaliteit en van leveranciers als Nolte en Staud. Naast meubels, zorgen woonaccessoires ervoor dat uw interieur echt persoonlijk wordt. Bij Haco vindt u bijvoorbeeld spiegels, beeldjes, klokken en schilderijen! Naast alle trends op het gebied van meubels, hebben ze bij Haco ook een compleet assortiment aan bedden. Ook kunt u vakkundig advies krijgen van de adviseurs, waarna ze vervolgens bedden en matrassen zoeken die u een goede nachtrust geven. Probeer de comfortabele boxsprings en overige bedden gerust eens uit in de winkel. 

Geïnteresseerd geraakt in het aanbod van Haco Delft? Kom inspiratie en ideeën opdoen in de mooie woonwinkel op Woonboulevard Leeuwenstein, Leeuwenstein 13. Parkeren kan gratis voor de deur. Haco Delft is ook elke zondag geopend. Voor vragen kunt u altijd mailen naar delft@haco-wonen.nl of bellen naar 015-2850601.