<p>Miranda van Haco Delft toont u graag de &nbsp;woonserie &#39;Vibes&#39;. (Foto: PR)&nbsp;</p>

Miranda van Haco Delft toont u graag de  woonserie 'Vibes'. (Foto: PR) 

(Foto: )

Woonserie ‘Vibes’: de trend van het moment

DELFT – Bij Haco Wonen en Slapen vindt u inspiratie, talloze woonideeën en prachtige  meubels tegen een scherpe prijs.

Onze woonwinkel in Delft heeft een ruime showroom en veel servicegerichte medewerkers die samen met u een goede maatwerk keuze maken uit onze bedden, lampen, kasten en woonaccessoires. Een nieuwe aanwinst bij Haco Wonen en Slapen is de woonserie ‘Vibes’. Een serie mooie, modern vormgegeven meubels met een strakke uitstraling en met een mangohout look. “Mangohout is echt de trend van het moment”, aldus Peter van Haco Delft. De meubels zijn gelamineerd en dus gemakkelijk afneembaar. “De lamineerkwaliteit is fantastisch”, aldus Peter. “Je kunt zelfs de houtstructuur voelen. En met softclose sluit het allemaal als een zonnetje.” 

Keus is nooit een probleem bij Haco: zo zijn de meubels naast in mangohoutlook ook in talloze andere kleuren verkrijgbaar. Woonserie ‘Vibes’ is een complete inrichting: salontafels, eettafels en kasten, in diverse uitvoeringen beschikbaar. Een klassiek rechthoekige eettafel of toch liever ovaal of rond? Voor hoeveel personen? Ze zijn er van 1 meter 60 tot 2 meter veertig, en natuurlijk met bijpassende stoelen. Ook de salontafel is rechthoekig te verkrijgen, maar je kunt ook kiezen voor een set van drie ronde tafeltjes, die handig als bijzettafel zijn te gebruiken. Ook de kasten zijn er in verschillende uitvoeringen. En alles doorgaans gewoon uit voorraad leverbaar. 

Genoeg reden om eens te kijken bij Haco Delft dus. “Kom langs in onze ruim opgezette woonwinkel in Delft met maar liefst 1500 m2 showroom!. In onze meubelwinkel in Delft vindt u zowel traditionele en klassieke meubels als trendy industriële meubels en veel smaakvolle woonaccessoires. Onze meubelzaak in Delft vindt u op de goed bereikbare Woonboulevard Leeuwenstein 13. Parkeren gaat gemakkelijk en gratis, vlak voor onze deur. Daarnaast is Haco Delft ook elke zondag geopend.”

Meer berichten
 
CustomHtml_1