Het team van Sleutelspecialist Delft
Het team van Sleutelspecialist Delft

Sleutelspecialist Delft staat voor u klaar

Algemeen

Sinds 1997 is Sleutelspecialist Delft al een vertrouwd adres voor het bijmaken van sleutels. Jeroen en zijn team staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar in hun mooie winkel aan de Choorstraat 53, aan de rand van het oude centrum van Delft. In de loop der jaren is het assortiment behoorlijk verrijkt.

De ontwikkelingen op het gebied van sleutels staan zeker niet stil. Bij de Sleutelspecialist repareren en monteren ze sloten, leveren en plaatsen ze kluizen en brandkasten en zijn ze gespecialiseerd in het leveren van graveerwerk. Inbraakwerend- en brandvertragende kluizen, raam- en deurbeslag, insteeksloten en meerpuntssluitingen behoren eveneens tot de mogelijkheden. Uiteraard maken ze ook alle sleutels die je maar wilt, van een simpele klaviersleutel tot een certificaat sleutel. Tegenwoordig kiezen veel bedrijven, maar ook particulieren, voor sleutels met een sleutelcertificaat. Dit is dus mogelijk bij de Sleutelspecialist, zij gaan met deze ontwikkelingen mee. Bij de Sleutelspecialist wordt al het buitenwerk in eigen beheer uitgevoerd, met speciaal gereedschap. Zo wordt een grote deskundigheid gewaarborgd! 

Voor advies of vragen kunt u van maandag tot en met zaterdag terecht in de winkel of kunt u bellen naar 015-2133226. Kijk ook even op de website www.sleutelspecialistdelft.nl voor alle informatie en mogelijkheden!