Jumbo Tanthof ontvangt u warm met de glimlach van Wons de sneeuwpop. (Foto:: EvE)
Jumbo Tanthof ontvangt u warm met de glimlach van Wons de sneeuwpop. (Foto:: EvE)

Jumbo Tanthof heeft alles in huis om het jaar feestelijk uit te luiden

Algemeen

DELFT – Al is het buiten kil, bij Jumbo Tanthof word je begroet met de warme glimlach van Wons de Sneeuwpop. Je zou het symbolisch kunnen noemen.

Want het was me het jaartje wel. Los van alle wereldgebeurtenissen drukte natuurlijk ook de energiecrisis en de hoge inflatie een stempel. “Terwijl de wereld in brand staat willen mensen het juist thuis gezellig maken tijdens de feestdagen, weet eigenaar Hans van Leeuwen van Jumbo Tanthof. “Even alles vergeten en ontspannen met vrienden en familie thuis onder het genot van een goede maaltijd.” 

Betaalbare luxe
En Jumbo Tanthof laat zien dat dat beetje luxe helemaal niet duur hoeft te zijn: Of het nu om een gezellig en intiem kerstontbijt gaat, of een uitgebreid diner met de hele familie, bij Jumbo Tanthof vindt u luxe voor een betaalbare prijs. “In de aanloop naar de feestdagen zijn we nu druk bezig met ons kerstassortiment vol met verse producten en feestelijke delicatessen”, vertelt Hans. “We weten dat mensen bewuster naar hun uitgaven kijken, dus daar houden we rekening mee.” Daarom heeft Jumbo Tanthof bijvoorbeeld een aantal ‘helden’ in huis: overheerlijke ingrediënten waarmee je een fantastisch kerstmaal op tafel tovert. Met bijvoorbeeld het garnalen cocktailpakket als voorafje en een malse biefstukrollade met traditionele slagerskruiden als hoofdgerecht. Of als je meer een visliefhebber bent: het Zalm Wellington pakket. Liever op de vegetarische toer? Dan zijn er de vegan steaks. En als dessert een mooie sterijstaart. Ook voor andere momenten van de dag zijn er lekkernijen, zoals het hartbrood met walnoot, vijgen en kaneel. Voor veel mensen is gourmetten een echte kersttraditie en ook daarvoor heeft Jumbo Tanthof alles in huis. “Met onze kies & Mix kies je je eigen assortiment van vlees, vis, vegetarisch en groente. En dat gaat gepaard met een feestelijke aanbieding: 4 plus 2 gratis. Bij dat alles hoort natuurlijk een feestelijke drank: Jumbo Tanthof heeft een ruim assortiment wijnen voor bij de maaltijd èn natuurlijk bubbels om te proosten op het nieuwe jaar!

Wons
We zeiden het al: Jumbo Tanthof ontvangt u warm met de glimlach van Wons de sneeuwpop. Deze ster uit de landelijke Jumbo reclame is te koop voor 6 euro 99. “Maar met 600 Jumbo Extra punten krijg je Wons mee voor de helft”, aldus Hans. “Dan betaal je nog slechts 3 euro 50 voor deze schattige zachte winterknuffel. Alles in huis dus voor heerlijke feestdagen om het jaar 2022 uit te luiden. Met de beste wensen van Hans en zijn team voor het nieuwe jaar: “En ook in 2023 staan we bij Jumbo Tanthof in de Dasstraat weer graag voor u klaar!