Doe mee met de inloopworkshops!
Doe mee met de inloopworkshops!

Laat je onderdompelen in Delfts Blauw!

Algemeen

DELFT - Heb jij het vernieuwde Royal Delft Museum al bezocht? Nee?! Dan is volgende week voor jou de uitgelezen kans om een bezoekje te brengen. In het weekend van 25, 26 en 27 november is het namelijk Blue Friday Weekend!

Het Royal Delft Museum is dit jaar flink verbouwd. Naast de prachtige hernieuwde museumzalen, is het nu twee nieuwe tentoonstellingszalen rijker. Een mooi moment om ook de welbekende Open Dagen in een nieuw jasje te steken en bezoekers op een verrassende manier in Delfts Blauw onder te dompelen, namelijk met Blue Friday Weekend.

Sale
Vanaf vrijdag krijg je in de Royal Delft winkels korting op bijna alle producten. Daarnaast biedt Royal Delft eenmalig al haar afgekeurde stukken tegen hoge kortingen aan in de Flagshipstore in Delft. Deze producten hebben de hoge kwaliteitscontrole niet gehaald, maar zijn verder in orde.

Gratis rondleiding
Bezoek ook direct het vernieuwde museum en de nieuwe tentoonstelling ‘Van Ruisdael tot Frytom’. Kom je op zaterdag of zondag? Dan zijn er leuke extra’s. Schrijf je in voor één van de gratis flitstours en laat je rondleiden door een gids. Deze tours beginnen om 10.30, 12.30, 14.00 en 15.30 uur. Aanmelden is mogelijk via museum.royaldelft.com/opendagen/. De flitstours zijn gratis, voor het museumbezoek geldt het normale tarief.  

Workshops
Op zaterdag en zondag zijn er bovendien inloopworkshops tegen een gereduceerd tarief. Tussen 10.00 uur en 15.30 uur kun je beginnen met schilderen. Blij met hoe jouw creativiteit tot uiting is gekomen? Jouw kunstwerk wordt dan geglazuurd en gebakken, waarna je het op een later tijdstip kunt komen ophalen. Het naar jouw huis laten verzenden behoort ook tot de mogelijkheden.