Denise Rontberg van RODI en Melanie Haaksma van We Are Delft
Denise Rontberg van RODI en Melanie Haaksma van We Are Delft Foto:

Haal alles uit je zaak met We Are Delft én een gratis artikel in Delft op Zondag!

Algemeen

DELFT - Samen is beter dan alleen, We Are Delft. Haal alles uit het nieuwe lokale platform en zet jezelf in de digitale etalage. Neem je een jaarabonnement af? Dan zetten wij jou extra in de schijnwerpers met een gratis artikel in Delft op Zondag!

We Are Delft presenteert en promoot lokale winkels, horeca en evenementen. Alles wat onze stad mooi maakt komt hier samen als collectief. Zet jouw aanbod of dienst in de etalage en maak het de consument nog gemakkelijker om veilig bij jou te bestellen of diensten af te nemen. Consumenten kijken, bestellen en betalen op het platform. Jij hoeft als ondernemer alleen maar de bestelling klaar te leggen voor de lokale fietskoerier. Die bezorgt elke bestelling die vóór 14.00 uur is gedaan nog dezelfde dag bij Delftenaren thuis.

Profiteer nu!
Voor slechts 25 euro per maand heb je een extra verkoopkanaal en ben je direct onderdeel van de grootste webwinkel van Delft, met een enorm bereik. Met een productlimiet van 50 en de mogelijkheid om ongelimiteerd bedrijfsprofielen, evenementen en blogartikelen te publiceren haal je alles uit het Delftse platform. Word je meteen lid voor een heel jaar? Dan betaal je 300 euro en ontvang je een gratis artikel in Delft op Zondag. De inkomsten die je genereert door de verkoop van producten en diensten zijn volledig voor jou, want van commissie is geen sprake bij zowel het maand- als jaarabonnement. We Are Delft zet jou in de schijnwerpers bij de locals via socials, video’s, de krant, nieuwsbrieven en meer.

Doe ook mee en haal alles uit de stad! Onderneem nu actie en meld je aan op wearedelft.nl. Chatbot Dex is ook beschikbaar als interactieve keuzehulp.