Thijs van Beek
Thijs van Beek

Werken als schilder? Waarom niet?Grijp je kans bij Van Beek Schilders

Algemeen

DEN HOORN - Terwijl Nederland nog in zomermodus is, denkt Thijs van Beek van Van Beek Schilders al aan het komende winterseizoen: “De zomer is ons buitenseizoen, maar in de winter kunnen mensen ons met een aantrekkelijke winterkorting inhuren.”

Schildersbedrijf van Beek werd in 1937 door de opa van Thijs opgericht. Het bedrijf is gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerk voor particulieren en bedrijven, plafond- en wandafwerking zoals behang en sauswerk, en het vervangen en plaatsen van allerlei soorten glaswerk. Werk is er genoeg, en met zoveel ervaring in huis zou het voor Thijs allemaal geen probleem moeten zijn. Toch maakt hij zich zorgen: “Een paar man personeel extra zou dan ook in zijn ogen geen overbodige luxe zijn. De drukke werkzaamheden zijn nu al haast niet te doen met het bestaande personeel, en vers bloed is welkom. Maar het valt niet mee om goed personeel te vinden. Goede schilders zitten goed waar ze zitten en de animo voor het schildersvak bij jongeren is niet zo groot. Maar het is echt een geweldig vak dat ook goed betaald. Dus jonge schilders: Grijp je carrièrekans!

Zo’n tien jaar geleden werd het huidige pand aan de Lookwatering betrokken, waar het bedrijf een loods van 285 vierkante meter tot zijn beschikking heeft. “Met onze klanten hebben we altijd telefonisch contact of via e-mail”, vertelt Thijs. “Dan wordt een afspraak gemaakt, wij komen bij de klant thuis het werk opnemen en vervolgens wordt er een offerte gemaakt.” Moet uw huis van buiten opnieuw in de verf gezet worden? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Telefoon: (015) 261 50 13. Internet: www.vanbeek-schilders.nl.

!