Winterkorting bij Van Beek schilders
Van Beek Schilders, vader Piet en zoon Thijs.
Van Beek Schilders, vader Piet en zoon Thijs.

Winterkorting bij Van Beek schilders

DEN HOORN - Van Beek schilders aan de Lookwatering 52 is al generaties lang, vanaf 1937, een gevestigde naam. Van opa op vader en van vader op zoon werd het verfstokje doorgegeven. Bij Van Beek weten ze van wanten op het gebied van schilderen, behangen, wandafwerking en (isolatie)beglazing.

Thijs van Beek:
"Wij staan borg voor een breed assortiment aan werkzaamheden voor binnen en buiten het huis. Binnenschilderwerk: wanden, plafonds en kozijnen. Maar natuurlijk ook het schilderen van trappen, vloeren en ruimtes die om een speciale behandeling vragen, zoals de badkamer. Voor buitenschilderwerkzaamheden moet u denken aan kozijnen, deuren, gevelbetimmering en erfafscheidingen. Houtrot of inbraakschade kunnen wij vakkundig herstellen door middel van laminaten en epoxy.
Een nieuwe kleur op de muren of strak geschilderde houtwerk maakt het sfeervol en persoonlijk. Schilderen zorgt echter ook voor bescherming van hout en stucwerk en bevordert de levensduur. Om het meest optimale resultaat te bereiken, werken we met de kwaliteitsproducten van Sikkens en Sigma.
Wij blinken ook uit in behangwerk. Van fotobehang tot vinylbehang en van patroonbehang tot glasvlies- of glasvezelbehang. U vraagt, wij komen behangen! Wilt u alles weer netjes op orde hebben? Van januari tot april 2019 geven wij 10% korting op binnenschilder- en behangwerk!"
Bel of mail voor het aanvragen van een offerte, een afspraak of gewoon voor vrijblijvend advies:
015-2615013 of info@vanbeek-schilders.nl

Meer berichten