<p>Thijs van Beek verwelkomt graag vers bloed onder zijn personeel</p>

Thijs van Beek verwelkomt graag vers bloed onder zijn personeel

Van Beek schilders kan versterking gebruiken

DEN HOORN- In deze tijden van Corona heeft Van Beek schilders het drukker dan ooit. “Mensen zitten veel binnen en willen dingen in huis gedaan hebben. Bovendien laten ze door de gekte op de huizenmarkt meer aan hun bestaande woning doen dan dat ze verhuizen”, aldus derde generatie Van Beek Thijs. Een paar man personeel extra zou dan ook in zijn ogen geen overbodige luxe zijn.

Verjonging
Het bedrijf is gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerk voor particulieren en bedrijven, plafond- en wandafwerking zoals behang, spack, latex en sierpleisters, en het vervangen en plaatsen van allerlei soorten glaswerk. De drukke werkzaamheden zijn te doen met het bestaande personeel, maar vers, en het liefst jong bloed is welkom. Thijs: “Ik heb nu drie zelfstandige en ervaren schilders in dienst, die al heel lang voor het bedrijf werken. Mijn idee is om wat jonge mensen de zaak in te brengen, maar het valt niet mee om goed personeel te vinden. Goede schilders zitten goed waar ze zitten. Bij hun bedrijf worden ze goed verzorgd en hebben daarom geen behoefte om over te stappen naar een ander. Sowieso is de animo voor het schildersvak bij jongeren volgens mij niet zo groot”.

Familiebedrijf
Op 8 september 1937 startte de opa van Thijs het schildersbedrijf. Hij werd opgevolgd door Thijs’ vader en oom. Toen deze laatste het bedrijf verliet, nam Thijs zijn plaats in. Zijn vader ging twee jaar geleden met pensioen. Van opvolging is Thijs nog niet zeker. “Ik heb twee zoons, maar die zijn pas 8 en 10 jaar oud”.

Meer berichten
 
CustomHtml_1