Caroline en Pascalle Slingerland kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen (Foto: Koos Bommelé)
Caroline en Pascalle Slingerland kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen (Foto: Koos Bommelé)

By Carolien Floral & Lifestyle: prachtige bloemen en heerlijk eten!

Algemeen

DELFT - Ben je op zoek naar een mooi stuk voor op tafel of wil je een boeket cadeau doen? Nog een kleine week tot de feestelijke opening van By Carolien Floral & Lifestyle op zaterdag 10 september. Kom vooral langs om iets moois uit te zoeken voor jezelf, of voor een ander!

Caroline en haar dochter Pascalle Slingerland delen hun passie voor bloemen én eten. By Carolien Floral & Lifestyle is hét concept waarin zij deze passies combineren. “Mensen ontmoeten en blij maken, dat is wat wij willen”, vertelt Pascalle. “Mijn moeder doet dat met de bloemen, ikzelf met lekkere hapjes en taartjes. We zijn een goed team!”

Caroline runde zo’n twintig jaar een exclusieve bloemenwinkel in Rotterdam. Nu gaat zij een nieuwe uitdaging aan in haar eigen stad Delft. “De focus ligt op ons grote assortiment snijbloemen en zijden bloemen van hoge kwaliteit, maar daarnaast vind je bij ons ook leuke cadeaus en lifestyle artikelen. Denk aan vazen en plantenpotjes, maar ook aan mooie kandelaars en kaarsen, sierkussens, onderzetters en voorraadpotjes voor een sfeervol interieur.” 

Wie de winkel bezoekt kan ook aanschuiven voor een heerlijke kop koffie en een gebakje, verzorgd door Pascalle. “Alles is huisgemaakt en lekker vers. Dat geldt ook voor de hapjes die wij verkopen voor thuis. Mijn ervaring bij ‘t Fruithuisje neem ik mee om de lekkerste tapenades en andere kleine gerechtjes te maken, die uiteraard gezellig worden verpakt. Je gaat bij ons dus niet alleen de deur uit met een mooie bos bloemen voor op tafel, maar ook met heerlijke hapjes voor een gezellig avondje op de bank!”

Kom jij volgende week langs voor een hapje en een drankje? De dames zien je graag in hun prachtige winkel op de Verwersdijk 18. Kijk op bycarolien.nl voor meer informatie.