Op zaterdag 27 augustus is het weer feest op het parkeerterrein van SEP en Vitesse Delft
Op zaterdag 27 augustus is het weer feest op het parkeerterrein van SEP en Vitesse Delft

Win kaarten voor Vrienden van 015: feest op het plein!

Algemeen

DELFT - Op zaterdag 27 augustus is het weer feest op het parkeerterrein van SEP en Vitesse Delft. ‘Vrienden van 015: feest op het plein’ belooft weer een spektakel te worden met de allergrootste meezingers, pop & dance. 

Dit jaar heeft de organisatie weer leuke artiesten gevonden die het Delftse podium zullen betreden en voor een onvergetelijke avond komen zorgen. 

Artiesten
Zanger Frans Duijts staat garant voor een feestelijk optreden! Frans is niet alleen getalenteerd volkszanger, maar ook een geboren entertainer. Sinds jaar en dag weet ook het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elk evenement een feest te maken. Daarnaast zien we Dario op 27 augustus in Delft. Toen in Nederland de tijd van de Après Ski aanbrak, groeide Dario uit tot één van de grote artiesten. Hij kwam met een zeer succesvolle versie van ‘De Clown’. Hierna volgde een reeks van hits en albums. De vierde artiest is Vinzzent, bekend van onder meer de hit ‘Dromendans’. De Delftse dj Marvinski mag uiteraard niet ontbreken op het feest.

Tickets
Een hapje en een drankje zijn natuurlijk ook dit jaar weer verkrijgbaar. De kaartverkoop voor het evenement verloopt via ticketpoint.nl. Tickets kosten 20 euro per stuk. Kom gezellig en neem je familie mee! Kijk op de facebookpagina ‘vriendenvan015’ voor meer informatie en updates.

Win kaarten!
Wij van Delft op Zondag mogen vijf keer twee kaarten weggeven voor Vrienden van 015: feest op het plein. Wil jij kans maken op twee gratis tickets? Mail dan naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...! 

!