<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Win kaarten voor Feest op het Plein bij Sportpark Tanthof!
Win kaarten voor Feest op het Plein bij Sportpark Tanthof! (Foto: )

Win kaarten voor 'Feest op het Plein'!

  cultuur

DELFT - Als lezer van Delft op Zondag bent u een man of vrouw in bonus. Waarom? Omdat we geregeld prijsvragen hebben waarbij entreekaarten te winnen zijn. Zoals bijvoorbeeld voor het aanstaande 'Feest op het Plein'-spektakel georganiseerd door de Vrienden van 015.

De Vrienden van 015 geven een knalfeest! Het hing al een tijdje in de lucht, vrienden die al jaren met elkaar optrekken deelden al geruimde tijd het idee om een Nederlandstalig evenement te organiseren, maar dan met, voor en door vrienden.
Een evenement waar sfeer, meezingen en ons kent ons bovenaan staat. Een echt familie en/of vrienden feest waar iedereen van jong tot oud welkom is. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Kaarten
Delft op Zondag mag maar liefst 20 x 2 kaarten cadeau doen aan eerlijke winnaars! Dus, wil je op zaterdag 7 september a.s. naar dit gezellige feestje met artiesten als Alex (bekend van 'Een Bossie Rode Rozen'), allround DJ Bart, uitgeroepen tot Populairste Party DJ van Nederland, bekend van o.a. 'De hele tent gaat als een jojo' en 'We knallen door', de 'blonde god uit het Zuiden' en een van de meest geboekte artiesten van dit moment: René Schuurmans van o.m. 'Ik heb weer de hele nacht liggen dromen' en 'Laat de zon in je hart', Tino Martin, nu goed scorend met 'Zij weet het' en al twee keer een uitverkocht Ziggo Dome en nog veel meer bekende zangers?
Stuur dan een mailtje met je volledige NAW-gegevens naar: prijsvraag@delftopzondag.nl en maak kans op twee kaarten. De gelukkigen ontvangen per mail bericht.

Voor het complete programma kun je kijken op de Facebookpagina van de Vrienden van 015.
Wie niet waagt, die niet wint. Wellicht sta je dan ook op zaterdag 7 september vanaf 18.00 uur tussen de hossende menigte op de feestlocatie: Sportpark Tanthof aan de Henk van Riessenlaan 2. Namens Delft op Zondag en de Vrienden van 015 veel geluk en plezier gewenst!

 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>