Feesten van FEEMUZ zijn altijd weer erg gezellig.
Feesten van FEEMUZ zijn altijd weer erg gezellig.

Muziek, rode lopers, entertainment en lekker eten tijdens komende editie van FEEMUZ

Algemeen

DELFT – Bij Lijm & Cultuur is zaterdag 12 november de zevende editie van FEEMUZ. Het belooft weer een mooi feest te worden.

Komende editie van FEEMUZ is omgedoopt tot de Red Carpet Edition. Het feest staat helemaal in het teken van rode lopers, media, glitter & glamour en uiteraard is de dresscode rood. En daar blijft het niet bij. "We hebben een geweldig programma", vertelt Guy Verbeek, namens De Burgemeesters één van de organisatoren. Zo zullen de dj's Le Mar, DJ AjeN en DJ Ro achter de draaitafels staan, Kimberley Maasdamme verzorgt hierbij de vocals. "Verder zijn er ook weer twee danseressen bij", vervolgt Guy Verbeek.
Het feest begint al goed en op de rode loper, waar alle bezoekers op de foto zullen worden gezet. Vrouwelijks bezoekers krijgen bovendien een roos. Om 22.00 uur is een spectaculaire opening. Naast alle gebruikelijke drankje zal Cocktails on Ice zorgen voor bijzonder ijscocktails. En wie trek krijgt, hoeft niet lang naar wat lekkers te zoeken. Moodz, Sevenhills, Le Mariage, De Pijpenla zorgen voor smaakvol en kwalitatief uitstekend eten. Wil je dit niet missen? Bestel dan nu een ticket via www.feemuz.nl. De Early Birds-tickets zijn uitverkocht, maar er zijn nog andere tickets verkrijgbaar.

Win kaarten
De krant Delft op Zondag mag ook deze week weer drie keer twee kaarten weggeven aan lezers van de krant. Wie kans wil maken op twee kaarten, moet de volgende vraag juist beantwoorden en dit uiterlijk maandag mailen naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl. Op welke locatie in Delft vond de allereerste editie van FEEMUZ plaats?