Ook vorig jaar trok het Meadow Festival een vol veld.
Ook vorig jaar trok het Meadow Festival een vol veld.

Meadow Festival: groter en sneller uitverkocht

cultuur

SCHIPLUIDEN – De 1800 beschikbare kaarten voor het Meadow Festival in Schipluiden waren al binnen 45 minuten uitverkocht. Dat is uniek, want genoeg organisatoren van evenementen lopen zich het vuur uit de sloffen om publiek richting hun feestje te krijgen.

Schipluidenaar Pim Timmers, één van de organisatoren, kan het succes van dit hardstylefeest wel verklaren. "De meeste bezoekers komen uit Schipluiden, Westland en Delft. Zij vinden het lekker om gewoon op de fiets naar zo'n mooi feest te kunnen. Daarnaast betalen ze hier geen achterlijk hoge prijzen voor een kaartje en een drankje. Tegelijkertijd draaien hier wel top-dj's en besteden we veel aandacht aan de aankleding."

Komende editie, op zaterdag 9 juli van 14.00 tot 23.00 uur, wordt nog meer aandacht besteed aan het podium, licht en geluid. En daar kunnen ook Delftenaren iets van merken, bleek voorgaande jaren. "Het podium staat nu wel richting het dorp, dus in Delft zal vermoedelijk minder te horen zijn dan voorgaande jaren", vervolgt Pim Timmers. "Maar we sluiten het festival af met vuurwerk, dus daar zullen bewoners van wijken als Tanthof en Buitenhof wellicht één en ander van meekrijgen. Mochten ze vragen of klachten hebben kunnen ze altijd contact met ons opnemen via www.meadow-festival.nl of info@meadow-festival.nl. Verder is het festival mede door alle medewerkers, die vrijwillig helpen met de opbouw en afbouw, zo'n succes geworden. Wie ons ook een handje wil helpen, kan gerust contact opnemen."