Hoe heet deze musicalster?
Hoe heet deze musicalster?

Win kaarten voor Assepoester De Musical!

ROTTERDAM - Na een succesvolle reeks meeslepende sprookjesmusicals, die in 2022 zelfs bekroond werd met een Musical Award voor beste familiemusical, betovert Van Hoorne Entertainment in 2022-2023 haar bezoekers met Assepoester De Musical.

Assepoester is een lief, charmant meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. In huis moet zij al het werk doen en er wordt nooit eens aardig tegen haar gedaan. Aan het hof besluit prins Victorian een bal te houden, om het meisje van zijn dromen te vinden. Alle dames uit het dorp zijn uitgenodigd, zo ook Assepoester. Maar helaas, haar stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan en ze blijft in tranen alleen thuis achter. Wanneer haar tranen de grond raken, verschijnt er plots een goede fee. Na het horen van Assepoesters verhaal, twijfelt de fee geen moment en verandert ze de vodden waarin Assepoester loopt in een prachtige baljurk en geeft ze haar een paar echte, glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar, de fee waarschuwt: de betovering zal klokslag twaalf uur verbreken en dan wordt alles weer zoals het was. Zal het Assepoester lukken om het hart van de prins te veroveren, vóór de klok twaalf uur slaat? Samen met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums is deze familiemusical een ware beleving voor jong, maar ook voor oud!

Win kaarten!
Delft op Zondag en het Kasteeltje mogen 2 kaarten voor de voorpremière in Theater Zuidplein Rotterdam op 2 oktober weggeven, aanvang 13.00 uur. Mail het antwoord op onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...! Vraag: Welke bekende musicalster speelde in 2013 Assepoester en wordt door Charles van Harling geïnterviewd op de foto?

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1