<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Wie wordt hier in haar kleedkamer door Charles aan de tand gevoeld?
Wie wordt hier in haar kleedkamer door Charles aan de tand gevoeld? (Foto: )

Win kaarten voor Doornroosje De Musical!

DEN HAAG - Na een succesvolle reeks van elf betoverende sprookjesmusicals, jaarlijks bezocht door meer dan 120.000 bezoekers, blaast Van Hoorne Entertainment dit seizoen Doornroosje De Musical compleet nieuw leven in. Op dinsdag 24 december is de adembenemende, feeërieke familievoorstelling te zien in AFAS Circustheater.

Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel zal, in een geheel nieuw jasje, opnieuw een plekje veroveren in de harten van vele kinderen en hun (groot)ouders.

Tovenaarsduo
In deze volledig nieuwe sprookjesmusical met een twist wordt de rol van Doornroosje gespeeld door Sita, die al eerder te zien was als de Kleine Zeemeermin en Rapunzel. Uiteraard zal het populaire tovenaarsduo, Titus & Fien, niet ontbreken. Ook zij keren terug in deze sprookjesachtige voorstelling. Kortom: lachen, gieren en brullen verzekerd!

Kom verkleed!
Kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd en maken kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet.
De bezoekers kunnen daarna nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty in de foyer. Een gezellig feestje voor het hele gezin!

Win kaarten
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen twee vrijkaarten weggeven voor Doornroosje De Musical op 24 december om 13.30 uur, in het AFAS Circustheater, Circusplein 50 Scheveningen.
Vraag: Welke bekende musicalster (zie foto) speelt Doornroosje en wordt door Charles van Harling geïnterviewd? Stuur je antwoord naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>