Tobias en zijn kameel, een bijzonder kerstsprookje, te zien in het Rietveld Theater
Tobias en zijn kameel, een bijzonder kerstsprookje, te zien in het Rietveld Theater (Foto: )

'Tobias en zijn Kameel' keert terug naar Delft

  cultuur

DELFT - Goed nieuws: na het enorme succes van vorig jaar, keert de voorstelling 'Tobias en zijn Kameel' terug naar Delft. Op zondag 15 december is iedereen vanaf 6 jaar van harte welkom in het Rietveld Theater om dit bijzondere, muzikale kerstsprookje mee te maken.

'Tobias en zijn Kameel' is een boeiend en ongewoon sprookje met een speelse en verrassende kijk op de essentie van het ruim 2000 jaar oude kerstverhaal. Heel leerzaam en leuk voor kinderen én volwassenen.

Kerstgeschenk
Aan het einde van de voorstelling krijgen alle aanwezige kinderen als kerstgeschenk het succesvolle, gelijknamige boek 'Tobias en zijn Kameel' mee naar huis. Zo kunnen ze thuis verder genieten van dit bijzondere kerstverhaal.

Weet u het nog: vorig jaar liep de kameel van de Koepoortbrug naar het Rietveld Theater, met om zich heen zingende en dansende kinderen. Een waar spektakelstuk dat veel aandacht kreeg. En gelukkig zien we de kameel, samen met Tobias, dit jaar terug in het Rietveld Theater.

Kaarten
De voorstelling 'Tobias en zijn Kameel' op zondag 15 december begint om 11.00 uur. Kaarten á 7,50 euro zijn te verkrijgen via de site www.rietveldtheater.nl
Wees er snel bij, want vorig jaar was het snel uitverkocht. Zie ook: www.tobias-en-zijn-kameel.nl
Mis dit muzikale kerstsprookje niet!

Vos en Haas
Op woensdag 11 december staat de kindervoorstelling Vos en Haas (4+): 'Vos schept op' geprogrammeerd. Een culinaire voorstelling over langs elkaar heen praten, samen koken en lekker smikkelen. Naar de beroemde boeken van Sylvia Vanden Heede en Thé Tjong-Khing. Entree: 8,50 euro.

 

Meer berichten
 
CustomHtml_1