Afbeelding

Win kaarten voor kindermusicals!

cultuur

DELFT - Lezers van de Delft op Zondag vallen sowieso elk weekend in de prijzen met onze prachtige krant. Daarnaast hebben we geregeld vrijkaarten in de aanbieding. Ook dit keer weer. Waarvoor? Voor maar liefst twee verschillende musicals voor kinderen!

Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. Op zaterdag 29 december komen ze ook naar het AFAS Circustheater in Den Haag.

Woezel & Pip
Na de hitvoorstelling 'Op zoek naar de Sloddervos' beleven Woezel & Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling 'Woezel & Pip en de Tijdmachine'. Zaterdag 29 december komen ze naar het Zuiderstrand theater in Den Haag,
Delft op Zondag mag 2 x 2 kaarten weggeven voor Masha en de Beer om 10.30 uur, in het AFAS Circustheater in Den Haag en 'Woezel & Pip en de Tijdmachine', aanvang 14.00 uur in het Zuiderstrand theater in Den Haag.

Vraag:
Welke bekende groene persoon en tevens de producent van de musicals wordt door Charles van Harling geïnterviewd (zie foto)?

Stuur je antwoord naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl

!