Güler, Hanci en Anita van Eetgelegenheid Het Hoekje
Güler, Hanci en Anita van Eetgelegenheid Het Hoekje

Het Hoekje: lekker én betaalbaar!

Algemeen

DELFT - Even ontspannen, kletsen of genieten van een kopje koffie of heerlijk eten? Bij Eetgelegenheid Het Hoekje in De Hoven Passage kan het allemaal!

Het koppel Hanci en Anita is nu drie jaar eigenaar van de zaak in het winkelcentrum. Al velen hebben in die jaren mogen genieten van hun veelzijdige menukaart. Dat de drankjes en gerechten in de smaak vallen, wordt duidelijk door de grote klantenkring die de horecazaak heeft opgebouwd. Hanci: "Mensen zien ons als dé kantine van de Hoven, waar zij gezellig kunnen samenkomen."

Uitgebreid assortiment
Op de kaart vind je tal van Hollandse gerechten. "Of je nu trek hebt in een soepje, gehaktbal, biefstukje of ouderwetse pannenkoek, wij hebben het! Maar ook maken wij zelf taarten, smoothies en heerlijke ijscoupes." Naast de uitgebreide vaste menukaart biedt de eetgelegenheid wisselende gerechten. "Denk aan een schnitzelmenu, sliptong, zalm of tournedos." Wie denkt dat aan hoge kwaliteit een flink prijskaartje hangt, heeft het mis. Menu's worden aangeboden voor gemiddeld 9,95 euro en een koffie - volgens Hanci de lekkerste van heel Delft - voor 2,10 euro. "Uit eten gaan moet toegankelijk zijn voor iedereen, zowel lunch als diner." Ook voor een ontbijtje hoef je niet diep in de buidel te tasten. Voor een uitgebreid keuze-ontbijt inclusief drankje betaal je slechts 4,95 euro. Kom je met twee personen? Dan is het 4,25 euro per persoon. Vanaf de herfst zullen dagelijks weer vele soorten huisgemaakte soepen en stamppotten verkrijgbaar zijn. Ook leuk: bij bezoek aan Het Hoekje ontvang je een stempelkaart. Heb je deze vol, dan mag je een gratis gerecht van de kaart uitkiezen.

Afhalen en bezorgen, catering, high tea, feesten en partijen behoren tot de mogelijkheden. Zie voor meer informatie www.hethoekjedelft.nl.