Renske van Straalen en Jasper Wildenberg van Juwelier Warnaar
Renske van Straalen en Jasper Wildenberg van Juwelier Warnaar

Juwelier Warnaar is al jaren een begrip

Algemeen

DELFT - Juwelier Warnaar aan de Brabantse Turfmarkt 74 is sinds de jaren zeventig een begrip in Delft. Al diverse generaties lang lopen klanten binnen in de ruime winkel, waar Jasper Wildenberg sinds 1979 actief is als horlogemaker. In 2001 heeft hij de zaak samen met zijn vrouw Marjoke overgenomen van oprichter Hans Warnaar.

Door de jarenlange ervaring kun je bij Juwelier Warnaar terecht voor goede voorlichting over de uitgebreide collectie. "Juwelier Warnaar is een winkel waar iedereen kan komen, van klein tot groot", aldus Jasper Wildenberg. "We hebben zilveren bedeltjes van vijf euro tot sieraden van een aantal duizenden euro's. Naast diverse gouden, zilveren en titanium sieraden, met of zonder briljant, de grote hoeveelheid horlogemerken en de uitgebreide trouwringcollectie is er ook een eigen reparatie-atelier. Hier kunt u uw sieraden en uurwerken laten repareren, maar ook uw eigen ontwerp laten vervaardigen of uw huidige sieraden laten vermaken." Die service vinden ze bij Juwelier Warnaar belangrijk. "Mensen hoeven bij ons nooit lang te wachten op hun sieraad. Koopt iemand een ring, dan kunnen we deze vrij snel op maat maken. Zijn er problemen met iets, kunnen wij het sieraad zelf repareren. Batterijen vervangen, graveerklusjes, een leren horlogeband of pennetje voor uw horloge, alles gebeurt binnen eigen deuren en wordt zo snel mogelijk voor u verzorgd."

Stap eens binnen
Juwelier Warnaar is gevestigd in de Delftse binnenstad. Vanaf de Zuidpoortgarage is het vijf minuten lopen naar de winkel. Stap eens binnen en laat u informeren over de producten en diensten. Bel voor meer informatie 015-2125471 of kijk op www.juwelierwarnaar.nl.