Kindertuinen Delft zoekt Hendrik(a) Jan(na) de tuinman/vrouw!
Kindertuinen Delft zoekt Hendrik(a) Jan(na) de tuinman/vrouw!

Kindertuinen Delft zoekt tuinman/vrouw!

Algemeen

DELFT - Begin april is het weer zover. Dan begint het tuinseizoen op de Kindertuinen Delft en gaan weer veel kinderen aan de slag met een eigen moestuintje op één van de vier tuinen in Tanthof, Voordijkshoorn of Delftse Hout. Ook de vrijwilligers zijn weer heel enthousiast om de kinderen te begeleiden.

Maar…, Kindertuinen Delft kan wel wat nieuwe enthousiaste vrijwilligers gebruiken. Daarbij gaat het om het begeleiden van kinderen na schooltijd, van 15.00 uur tot 17.30 uur. Je hoeft geen groene vingers te hebben, die kun je kweken op de kindertuin. Als nieuwe vrijwilliger krijg je eerst de kans om ervaring op te doen. Als je het leuk vindt om met kinderen om te gaan ben je van harte welkom!

Smakelijk einde
"Tuinieren doe je met je hoofd, hart en handen", aldus voorzitter Herman de Haan. "Het is een geweldige belevenis om samen met andere vrijwilligers en de kinderen het volledige proces van zaaien tot oogsten tot een smakelijk einde te brengen." Heb je zin gekregen om dit seizoen mee te helpen en te genieten van de natuur op een van de tuinen, neem dan contact op via info@kindertuinendelft.nl of kom een keer langs. Zie www.kindertuinendelft.nl voor de openingstijden.