Voor allround bedrijf Gile is geen klus te groot
Zoon Jovan en vader Gile vormen samen een dynamisch en succesvol team.
Zoon Jovan en vader Gile vormen samen een dynamisch en succesvol team.

Voor allround bedrijf Gile is geen klus te groot

  vaste rubrieken

DEN HOORN - Het allround bedrijf Gile bestaat uit vader Gile en zoon Jovan. Het bedrijf is gevestigd aan het Koninginnepad 32 in Den Hoorn.

Sinds kort heeft het bedrijf ook een onderkomen op bedrijventerrein Spaanse Polder in Rotterdam. "We hebben namelijk ons werkterrein steeds verder kunnen uitbreiden", zegt Gile. "Niet alleen doen we klussen in Den Hoorn en Delft en omgeving, maar we werken ook steeds vaker in Den Haag, Pijnacker, Zoetermeer en Rotterdam."

Jong en dynamisch
Het bedrijf is in 1995 begonnen door Gile. Het is een jong en dynamisch bedrijf, dat in korte tijd een zeer goede naam heeft opgebouwd, vooral met hoge kwaliteit die bij elke klus geleverd wordt. Gile gebruikt uitsluitend hoogwaardig materiaal voor iedere klus, zodat de klant lange tijd plezier zal beleven aan zijn investering. "Het doet ons genoegen tevreden klanten te hebben en te houden, dat is waar het allemaal om gaat", zegt Jovan. "Daarom besteden we veel zorg en aandacht aan iedere klus."

Bedrijfsactiviteiten
Het bedrijf Gile heeft een aantal activiteiten. Het is ten eerste een schildersbedrijf. Voor deze tak binnen het bedrijf is zoon Jovan verantwoordelijk. "Sinds ik in het bedrijf van mijn vader ben gaan werken, heb ik steeds meer de schildersactiviteiten voor mijn rekening genomen. Nu is dit echt helemaal mijn specialisme binnen het bedrijf. Mijn vader houdt zich vooral bezig met de bouw en verbouw." Dat zijn brede begrippen, waar bij Gile onder wordt verstaan loodgieters- en installatiewerkzaamheden, elektrotechnische installatie, timmeren, tegelen, stuken en constructielassen.

Vrijblijvende offerte
Wilt u de woning of een deel van het huis laten verbouwen, neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. "Het leuke is, dat we altijd voor elkaar kunnen inspringen, want ook mijn zoon is alle onderdelen van de bouw en verbouw machtig", zegt Gile. "Hij is opgeleid in Nederland en heeft alle benodigde diploma's. Langzaam zal hij steeds meer werkzaamheden, en uiteindelijk het bedrijf van mij overnemen." Gile is behalve een familiebedrijf van vader Gile en zoon Jovan ook een erkend leerbedrijf, waar ook andere mensen het vak kunnen leren,

Meer informatie
Voor meer informatie kun je bellen naar (06) 55 54 14 58 of mailen naar info@gile.nl. Of kijk op www.gile.nl.

Meer berichten