boomplantdag in het Bieslandse bos nabij Delft
boomplantdag in het Bieslandse bos nabij Delft

Boomplantdag Bieslandse bos

Algemeen

Op vrijdag 29 november organiseert Trees for All in samenwerking met Staatsbosbeheer een boomplantdag in het Bieslandse bos nabij Delft. Met ruim 100 deelnemers van diverse kleine en grote bedrijven worden op deze dag duizenden bomen geplant. Deze dag is de afsluiting van vier boomplantdagen in het Bieslandse bos en Waalse bos volgende week. In totaal maakt Trees for All de aanplant van ruim 83.000 bomen mogelijk in beide bossen.

Boomplantdagen
In het voorjaar en najaar organiseert Trees for All in samenwerking met Staatsbosbeheer boomplantdagen in Nederland. Van 26 t/m 29 november zijn er boomplantdagen in het Bieslandse bos en Waalse bos. In totaal worden er op deze locaties ruim 83.000 bomen geplant dankzij steun van Trees for All. Hiermee wordt ziek bos hersteld nadat de essentaksterfte in deze gebieden heeft toegeslagen. De bomen zijn gedoneerd door bedrijvenpartners en particuliere donateurs.

 Over Trees for All
Stichting Trees for All is opgericht in 1999 en sindsdien hebben we wereldwijd al miljoenen bomen geplant in de strijd tegen klimaatverandering. Je kunt via ons een boom planten of je CO2-uitstoot compenseren via duurzame bosprojecten. Zo dragen we samen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking. Trees for All heeft het CBF keurmerk voor goede doelen en ANBI status. www.treesforall.nl