Stadsbijenkomst Werkgroep Prinsenhofgebied (Foto: Vincent Basler)
Stadsbijenkomst Werkgroep Prinsenhofgebied (Foto: Vincent Basler)

Stadsgesprek over toekomstvisie Prinsenhofgebied

Algemeen

DELFT - Op woensdag 23 oktober is er een openbare avond over de toekomst van het Prinsenhofgebied. Aanleiding is de gezamenlijke visie die Werkgroep Prinsenhofgebied deze zomer opleverde. De avond wordt georganiseerd door de werkgroep in samenwerking met TOP Delft. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om 20.00 uur in het Prinsenkwartier, Agathaplein 4.

Begin dit jaar ging Werkgroep Prinsenhofgebied aan de slag met een ruimtelijke visie op Museum Prinsenhof Delft, het Agathaplein en het gebied eromheen. Op 11 mei presenteerde zij het concept van de visie, waarna de reacties vanuit de stad werden meegewogen in de eindversie. Nu de toekomstvisie klaar is gaat de werkgroep hier graag over in gesprek met de stad.

Programma
Tijdens de bijeenkomst presenteren de werkgroepleden hun toekomstvisie en vertellen zij meer over hoe deze tot stand is gekomen. Daarna is er volop ruimte om vragen te stellen en hierover verder in gesprek te gaan. Aanmelden is niet nodig – de toegang is gratis.

Wanneer:        Woensdag 23 oktober, 20.00 – 22.00 uur
Waar:              Prinsenkwartier, Agathaplein 4, Delft

Over Werkgroep Prinsenhofgebied
Werkgroep Prinsenhofgebied is eind 2018 opgericht om mee te werken aan de plannen voor de ruimtelijke ontwikkeling van Museum Prinsenhof Delft en omgeving. Niet alleen het museum, het Prinsenkwartier en direct omwonenden zijn vertegenwoordigd, maar ook organisaties en collectieven zoals de Slag om het Prinsenhof, Stichting Centrum Management Delft, de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging, Vrienden van het Prinsenhof en andere Delftenaren.