Theatergroep de Flits speelt de klassieker Oh, Oh Romeo
Theatergroep de Flits speelt de klassieker Oh, Oh Romeo

Klassieker 'Oh, Oh Romeo' bij de Flits

Algemeen

DELFT - Speciaal voor het 80-jarige jubileum heeft de Delftse toneelvereniging de Flits een klassieker uit de kast getrokken.

Kosten nog moeite zijn gespaard voor een prachtig multifunctioneel 3D-decor – waarvan enkele schroefjes nog loszitten - om de klassieker van Romeo en Julia te spelen. De groep heeft een jaar lang naar dit moment toegewerkt en de drie voorafgaande jaren al thuis voor de spiegel de rollen geoefend.

Première
Op zaterdagavond 12 oktober gaat Oh, Oh Romeo in première, een doldwaze bewerking van Romeo en Julia waarin de groep zo goed mogelijk hun best (of was het hen best?) doet om dit stuk ten tonele te brengen. Natuurlijk kan er soms wat mis gaan, maar dat verbloemen de spelers vast wel. Al is dat dan niet gerepeteerd. Ben je klaar voor een liefdesstuk vol haat en nijd tussen de Montecchi's en de Capuletti's (en soms ook tussen de spelers, maar dat proberen we in het proces nog op te lossen), kom dan kijken naar dit hilarische spektakel.

Spelvloer
We hopen dat het toneel blijft staan, de regisseur zijn woedebuien in bedwang heeft en de relaties op de spelvloer niet ten koste gaan van de huwelijken van de spelers thuis.
Komt u ook kijken naar dit komische schouwspel vol gooi-, smijt- en valwerk waarin de Flits een
poging doet Romeo en Julia overeind te houden?? Letterlijk!!

Data en info
Oh, oh, Romeo speelt vanaf zaterdag 12 oktober t/m zaterdag 21 december in het Microtheater te Delft. Voor meer info en alle speeldata www.deflits.nl

Toneelvereniging de Flits
Kerkstraat 19, Delft
015-2130077