Lekker fröbelen op de DIY-beurs KreaDoe in de Utrechtse Jaarbeurs
Lekker fröbelen op de DIY-beurs KreaDoe in de Utrechtse Jaarbeurs

Win vrijkaarten voor de KreaDoe!

Algemeen

DELFT - Heb jij zin om een dagje inspiratie op te doen bij het leukste Do It Yourself-event van het jaar? Kom dan van 30 oktober tot en met 3 november 2019 naar KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht. Hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY.

Dit jaar viert KreaDoe haar 30e verjaardag! Vier jij dit met ons mee? Op KreaDoe geniet je van de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor jouw creatieve passie. Honderden experts tonen de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer.

Experts
Hoe maak ik dat? En wat heb ik er voor nodig? Vijf dagen lang staan er heel wat experts voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en hun kennis met jou te delen. KreaDoe draait om inspiratie, maar natuurlijk ook om 'zelf doen'. Kom je een hobbyworkshop tegen waar je graag meer over wilt weten of iets dat je leuk lijkt om een keer te proberen? Volg deze dan op het event.
Een greep uit de vele workshops en activiteiten:
-Vul je voorraad aan met de nieuwste materialen
-Kom watertanden in het Cupcaketheater
-Doe mee aan één van de honderden workshops, bijvoorbeeld handlettering
-Laat je inspireren op het gebied van home & deco
- Doe mee met de mutsjesbingo voor het goede doel in het Goedgemutste Breitheater

Vrijkaarten
Delft op Zondag mag maar liefst tien vrijkaarten voor dit evenement weggeven. Wat je daarvoor moet doen? Alleen even je NAW-gegevens mailen naar: redactie@delftopzondag.nl Gelukkigen krijgen binnen twee weken bericht. Zet hem op!