<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
George Zevenbergen krijgt de Gouden Klinker overhandigd door wethouder Bas Vollebregt, gadegeslagen door Monique Zevenbergen (l.) (Foto; Koos Bommelé)
George Zevenbergen krijgt de Gouden Klinker overhandigd door wethouder Bas Vollebregt, gadegeslagen door Monique Zevenbergen (l.) (Foto; Koos Bommelé) (Foto: KOOS BOMMELE)

George Zevenbergen blij verrast tijdens 10-jarig jubileum

DELFT - In het kader van het 10-jarig bestaan van Moodz reikte wethouder Bas Vollebregt op zondag 19 mei zijn eerste gouden klinker uit aan organisator / horecaondernemer George Zevenbergen.

Tijdens een drukbezochte jubileumeditie van Holland Vesteval, heeft wethouder Bas Vollebregt zondag 19 mei zijn eerste gouden klinker, onderdeel van het Gouden Eeuwproject 'Delft is goud, jij bent goud', uitgereikt aan organisator George Zevenbergen. De Delftse horecaondernemer ontving de gouden gift als felicitatie voor het 10-jarig bestaan van Moodz en als dank voor zijn tomeloze inzet voor de stad, waaronder zijn inspanningen voor Stichting Centrum Management Delft (SCMD) en mooie stadsinitiatieven als het 'Free a Girl'-project en het festival Delft Serveert.

"Dik verdiend!"
Het is de eerste klinker die uit handen van Bas Vollebregt is uitgereikt: "Dik verdiend!", aldus de wethouder. "Na 10 jaar is Moodz niet meer weg te denken in Delft. De horecagelegenheid maakt het Zuidpoortgebied echt mooier. Daarnaast wil ik George als actief en enthousiast ondernemer bedanken voor zijn tomeloze inzet voor de stad. Hij is altijd op zoek naar positieve samenwerkingen in de stad en heeft veel projecten geïnitieerd die Delft op de kaart zetten, waaronder 'Free a Girl' en Delft Serveert".

George Zevenbergen was blij verrast: "Heel leuk, deze blijk van waardering. Ik wist dat ik met Moodz -potentieel- goud in handen had. Tien jaar later is dat nu 'figuurlijk' een feit..."

Ruud Stift

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>