Eric en Ab in de showroom van Overkamp Motors.
Eric en Ab in de showroom van Overkamp Motors.

Snel weer de weg op met Overkamp Motors

Algemeen

DELFT – Voor de echte motorfiets-liefhebber is Overkamp Motors the-place-to-be.

Het bedrijf aan de Buitenwatersloot 149 is Honda-Exclusief dealer. Maar doet verkoop, onderhoud en reparaties van en aan alle Japanse merken motorfietsen. Hier zijn allerlei onderhouds- en smeermiddelen op voorraad. Oliën, kettingsprays, maar ook onderdelen als banden van onder meer Michelin, bougies en filters, zodat je snel weer de weg op kan.

Van groot tot klein
Overkamp Motors bestaat sinds 1933 en was toen gevestigd aan het Noordeinde. Het is één van de eerste Honda-dealers van Nederland. In 1957 was de verhuizing naar de huidige locatie. Ab heeft, na het overlijden van vader in 1979, de zaak overgenomen en in 1990 is Eric de gelederen komen versterken. Hij doet hier het betere sleutelwerk. "Hier kun je letterlijk terecht van groot tot klein", zegt Ab. "Voor elk wat wils, voor elk type rijbewijs, A, A1 en A2. Van de bekende kleine Monkey tot het nieuwste, en ook hoogste model, de CRF 1000 Africa Twin. En natuurlijk staan er ook andere exclusieve 2019-modellen bij ons in de showroom. De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar."
In de showroom vind je verder een mooie selectie helmen, handschoenen en accessoires. "Wil je de motorfiets voor onderhoud of een reparatie langs brengen, bel dan tijdig voor een afspraak. In het hoogseizoen is de wachttijd soms wel vijf weken. Zorg dat je met een veilig gevoel op vakantie gaat!"
Kijk voor meer informatie op www.overkampmotors.nl.