Directie en lesgevend personeel van de Titus Brandsmaschool: in haar nopjes met de donatie van de Rabobank
Directie en lesgevend personeel van de Titus Brandsmaschool: in haar nopjes met de donatie van de Rabobank

Titus Brandsmaschool ontvangt donatie uit het Rabobank Coöperatiefonds

Algemeen

DELFT - Tijdens een feestelijke bijeenkomst op dinsdag 26 maart heeft de Titus Brandsmaschool een donatie van 4000 euro ontvangen uit het Rabobank Coöperatiefonds.

De school had een aanvraag voor een donatie ingediend om geld in te zamelen voor het project 'De Gamer'. Hiermee wil 'de Titus' op hun schoolplein een zeer innovatief speeltoestel plaatsen. Het speeltoestel bestaat uit 9 panelen die op de grond geplaatst worden. De panelen zijn voorzien van sensoren die reageren op de kinderen; als zij op een paneel springen, kunnen ze spelletjes doen en bijvoorbeeld ook keersommen oefenen. Daarnaast wekken de panelen ook nog energie op
doordat ze zonnecellen bevatten. De bijeenkomst werd georganiseerd in het Rabobank kantoor in Delft. 19 andere verenigingen en stichtingen mochten ook een cheque in ontvangst nemen. Mandy van Schie en Petra den Boer, medewerkers bij de Rabobank reikten de cheques uit. In totaal is er een bedrag van 79.680 euro geschonken aan alle 20 verenigingen/stichtingen.  De directeur van de Titus Brandsmaschool, Maurice Bavelaar en juf van groep 6, Quincy Hogervorst zijn enorm blij met de donatie. De Gamer wordt hopelijk voor de zomervakantie nog geplaatst.